ΕΣΑΚΕ

Συνάντηση στο υπουργείο οικονομικών

Συνάντηση στο υπουργείο οικονομικών
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ συνέχισε τις επαφές του με στελέχη της κυβέρνησης προκειμένου να βρεθεί μία λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει για την ομαλή λειτουργία των ΚΑΕ ελέω των περιορισμών στο Τραπεζικό σύστημα

Τα νέα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στη χώρα δυσκολεύουν τις ΚΑΕ και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έχει αναλάβει προσωπικά να μπορέσει να βρεθεί μία λύση που θα διευκολύνει τις ομάδες. Αρχικά επισκέφτηκε τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή, ο οποίος τον παρέπεμψε στο υπουργείο Οικονομικών που είναι το αρμόδιο υπουργείο. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δεν έχασε χρόνο και σήμερα (3/8) βρέθηκε στο υπουργείο οικονομικών όπου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό, κ. Δημήτρη Μάρδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, συνάντηση του Προέδρου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργου Χαλβατζάκη με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρδα, παρουσία του κ. Υφυπουργού Αθλητισμού και αρμοδίων στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει για τη λειτουργία των ΚΑΕ από τους περιορισμούς στο Τραπεζικό σύστημα και οι διαδικασίες επίλυσής τους".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ