ΕΣΑΚΕ

Συνάντηση στο Μόναχο

Συνάντηση στο Μόναχο
INTIME SPORTS

Στο Μόναχο μετέβη σήμερα ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μαζί με τον Κωστή Ζομπανάκη για μία συνάντηση της FIBA.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης συμμετείχε μαζί με τον κ. Κωστή Ζομπανάκη (μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Ρεθύμνου) σε συνάντηση της FIBA, FIBA/Europe και ULEB, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μόναχο.

Στην συνάντηση μετείχαν από πλευράς FIBA ο Γενικός Γραμματέας Πάτρικ Μπάουμαν, ο Ζόραν Ράντοβιτς, Διευθυντής Αθλητικής Ανάπτυξης, από πλευράς FIBA/Europe ο Πρόεδρος Τουργκάϊ Ντεμιρέλ και ο Πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Χοσέ Λουίς Σάεθ και από την ULEB, ο Πρόεδρος Εδουάρδος Πορτέλα, ο Πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας Φραντσίσκο Ρόκα, ο Πρόεδρος της Ιταλικής Λίγκας Νάντο Μαρίνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ισραηλινής Λίγκας Σμουέλ Φρένκελ, ο Πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας Ράντοβαν Λόρμπεκ και οι κ.κ. Χαλβατζάκης, Ζομπανάκης.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, συζητήθηκαν οι σχέσεις FIBA, FIBA/Europe και ULEB, η προτεινόμενη νέα δομή και το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αποφασίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συνεδριάσει η Γενική Συνέλευση της ULEB, να κατατεθούν από πλευράς της Ένωσης των Λιγκών οι προτάσεις της για την δομή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι τρεις πλευρές να συναντηθούν ξανά.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ