ΕΣΑΚΕ

Συλλυπητήρια για την Ελένη Παυλάκου

Συλλυπητήρια για την Ελένη Παυλάκου

Ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε το όνομα της με τον Πανιώνιο ήταν και η Ελένη Παυλάκου, η οποία "έφυγε" από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον "Ιστορικό". Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από ΕΣΑΚΕ

Έχοντας υπηρετήσει τον Πανιώνιο για περίπου σαράντα χρόνια η Ελένη Παυλάκου ήταν από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της ομάδας. Ο χαμός της βύθισε σε πένθος τους "κυανέρυθρους", ενώ και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης θέλησε να συλλυπηθεί την οικογένεια της εκλιπούσας. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή (3/7, 16.00) στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: " Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη για την απώλεια της Ελένης Παυλάκου, η οποία για δεκαετίες αποτέλεσε την «ψυχή» του ιστορικού συλλόγου του Πανιωνίου. Εκφράζουν, επίσης, τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένειά της".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος στην οποία αναφέρεται: " H οικογένεια του Πανιωνίου ΓΣΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό της Ελένης Παυλάκου. Υπήρξε επί 40 χρόνια ακούραστος εργάτης του συλλόγου μας και η «μάνα» του Ιστορικού. Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη και ο σύλλογος γίνεται φτωχότερος με τον θάνατό της. Το Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ συλλυπείται την οικογένειά της και εύχεται «καλό ταξίδι στην Ελένη".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ