ΕΣΑΚΕ

"Στο πρόσωπο του Γκάλη τιμάται το ελληνικό μπάσκετ"

"Στο πρόσωπο του Γκάλη τιμάται το ελληνικό μπάσκετ"

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, δήλωσε σχετικά για την τιμή της Πολιτείας στον Νίκο Γκάλη ότι στο πρόσωπο του "γκάνγκστερ" τιμάται όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Νίκος Γκάλης επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, συνοδευόμενος μάλιστα από τη σύζυγο και την κόρη του ώστε να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η μετονομασία του ΟΑΚΑ προς στιγμήν του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης εξήγησε ότι η Πολιτεία πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει με ουσιαστικό τρόπο το άθλημα που έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνας.

"Χαιρετίζω την υποδοχή του Νίκου Γκάλη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδος. Στο πρόσωπο του τιμάται όλο το ελληνικό μπάσκετ που τόσα πολλά έχει διαχρονικά προσφέρει στην πατρίδα. Εύχομαι και ελπίζω η Πολιτεία να συνεχίσει να στηρίζει με ουσιαστικό τρόπο το άθλημα που μας έχει κάνει όλους υπερήφανους. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ θα διαβούν το κατώφλι του Μαξίμου".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ