ΕΣΑΚΕ

Πιο δημοφιλής παίκτης ο Διαμαντίδης

Πιο δημοφιλής παίκτης ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έριξε τους τίτλους τέλους μίας σπουδαίας καριέρας και στην τελευταία του σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αναδείχθηκε πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος

Οι διακρίσεις για τον Δημήτρη Διαμαντίδη δεν έχουν τέλος. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ αποχωρεί όντας ο... πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα στη ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ ο "3D" ήταν πρώτος στην προτίμηση των φιλάθλων, των δημοσιογράφων, των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων που συμμετείχαν στη λίγκα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

" Στην τελευταία σεζόν της σπουδαίας αγωνιστικής καριέρας του ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πρώτευσε σε όλες τις κατηγορίες των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ για τους καλύτερους της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16. Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού για τον δημοφιλέστερο παίκτη συγκέντρωσε 679 ψήφους έναντι 504 του Βασίλη Σπανούλη. Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ πήρε 10 ψήφους έναντι 8 του Γιώργου Πρίντεζη. Και στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ συγκέντρωσε 10 ψήφους έναντι 8 του Πρίντεζη"

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ