ΕΣΑΚΕ

Παρουσία Ίβκοβιτς η κλήρωση του ΕΣΑΚΕ

Παρουσία Ίβκοβιτς η κλήρωση του ΕΣΑΚΕ
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν ΄Ίβκοβιτς θα δώσει το "παρών" στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη το μεσημέρι (19/9, 13:00) για να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή του, πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα παραβρεθεί στην κλήρωση της Basket League ΟΠΑΠ που θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι, στα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, αποδέχτηκε την πρόσκληση για να παραλάβει αυτοπροσώπως το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν 2011-12 και θα βρεθεί στη χώρα μας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: " Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί, αύριο το μεσημέρι (13.00) στα γραφεία του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, η κλήρωση της Basket League ΟΠΑΠ 2012-2013.

Ο ΕΣΑΚΕ και ο μεγάλος χορηγός του Πρωταθλήματος, ΟΠΑΠ θα βραβεύσουν τους πρωταγωνιστές της περσινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να ταξιδεύει απ’ το Βελιγράδι για να παραλάβει αυτοπροσώπως το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών όλοι οι θεσμικοί φορείς του μπάσκετ, με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να εκπροσωπείται από τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ