ΕΣΑΚΕ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
INTIME SPORTS

Στο ταλέντο των αθλητών τους στάθηκαν οι τέσσερις προπονητές, που... ζήλεψαν και το εξαιρετικό κλειστό στο οποίο διεξάγεται το All Star Game. Διαβάστε τι είπαν ο MVP και οι νικητές των διαγωνισμών.

Οι μεν προπονητές στάθηκαν στον... βοηθητικό ρόλο που έχουν σε τέτοιες "γιορτές" του μπάσκετ, οι δε πρωταγωνιστές του All Star και των διαγωνισμό παραδέχθηκαν τον ενθουσιασμό τους για όσα έζησαν.

Ο νικητής Χρήστος Μαρμαρινός πήρε πρώτος τον λόγο και είπε: " Θέλαμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να δείξουν στον κόσμο τι μπορούν να κάνουν. Θέλαμε να ευχαριστηθούν άπαντες το παιχνίδι. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε, οι παίκτες έδειξαν καλό πρόσωπο", πριν πάρει το λόγο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και εξηγήσει πως: "Αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και οι παίκτες. Εμείς είμαστε "βοηθητικοί" για να ζήσουν όλοι αυτή την ωραία εμπειρία. Το ευχαριστηθήκαμε, είδαμε παιδιά με πολύ ταλέντο, που έχουν μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ".

Ο Θανάσης Παπαχατζής, συνεργάτης του Χρήστου Μαρμαρινού, υποστήριξε πως: "Είδαμε πολλά ταλαντούχα παιδιά. Πολλά από αυτά δεν τα είδαμε για πρώτη φορά εδώ, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προόδου για το ελληνικό μπάσκετ. Είδαμε πολύ κόσμο για ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ προσωπικά ζήλεψα το γήπεδο. Θα ήθελα να έχουμε κι εμείς στον Πανιώνιο να έχουμε ένα παρόμοιο". Ο Σταύρος Μυκονιάτης, συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αρκέστηκε να πει πως: "Είμαι χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή τη διοργάνωση, στην Κρήτη. Αυτά είναι παιχνίδια χαράς. Προσφέρουν θέαμα για τον κόσμο. Η δική μας δουλειά έρχεται σε δεύτερη μοίρα".

Οι τρεις "λαμπεροί" πιτσιρικάδες

Ο Παναγιώτης Ζανιδάκης με ένα πλατύ χαμόγελο, μίλησε για την επική του νίκη στον διαγωνισμό τριπόντων . " Τι να πω, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος" παραδέχθηκε ο νεαρός μπόμπερ και πρόσθεσε πως: " Δεν το έβλεπα ποτέ ότι θα κερδίσω τέτοιους παίκτες. Εκανα προπόνηση και πολλά σουτ. Με βοήθησαν οι προπονητές, έδειξαν πίστη σε μένα, είχα και τύχη. Χάνω πάντα αρκετά στην αρχή και βάζω τα υπόλοιπα. Αύριο είναι απίθανο να κερδίσω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα προσπαθήσω".

Ο MVP της αναμέτρησης Ιωάννης Παπαπέτρου εξήγησε πως: " Για μένα το All Star είναι μια γιορτή, είναι ένα παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο ματς παίζεις για να χαρείς. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί, για τα Χανιά που έκαναν προσπάθεια και για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας δει. Από εδώ και πέρα, πρέπεοι να κερδίζω το κάθε λεπτό που παίζω".

Ο νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τέλος, είπε: " Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή συμμετείχα στο All Star, στο οποίο δεν βρέθηκα πέρυσι. Πιστεύω το χαρήκαμε όλοι. Ξεφύγαμε από την καθημερινότητά μας. Είχα στο νου μου δυο καρφώματα, μου βγήκε το τελευταίο. Θέλει δουλειά στα πόδια. Δεν είναι στόχος μου να γίνω dunker, θέλω να είμαι σε άλλα θέματα καλύτερος. Δεν έλιωσα και στην προπόνηση για να προετοιμαστώ. Είδα τι μπορούσα να κάνω κι αυτό ήταν όλο".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ