ΕΣΑΚΕ

O Xαλβατζάκης έμεινε στην προεδρία

O Xαλβατζάκης έμεινε στην προεδρία
INTIME SPORTS

Με ψήφους 8 υπέρ, 5 κατά και 1 λευκό, ο Γιώργος Χαλβατζάκης αναδείχθηκε ξανά νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. "Πιάνουμε αμέσως δουλειά. Έχουμε πολλά θέματα που πρέπει να λύσουμε" ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης έμεινε στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ, για δεύτερη θητεία, μετά τις σημερινές εκλογές. Με ψήφους 8 υπέρ, 5 κατά και 1 λευκό διατηρήθηκε στο πόστο του. Τη θέση του αντιπροέδρου την πρόσφερε στον Λευτέρη Αρβανίτη, του Άρη, αλλά την αρνήθηκε. Κατόπιν τούτου, αντιπρόεδρος θα είναι ο Κώστας Κατσίκης, του Κολοσσού και γενικός γραμματέας ο Άρης Ιωαννίδης του ΚΑΟΔ, ενώ ταμίας θα είναι ο Γιάννης Φιλίππου της Ελευσίνας.

Υπέρ του Μαμαλάκη τάχθηκαν οι ΠΑΟΚ, Κολοσσός, Ρέθυμνο, Πάτρα και Παναθηναϊκός, λευκό "έριξε" ο Κόροιβος και τον Χαλβατζάκη προτίμησαν οι Άρης, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΚΑΟΔ, Πανελευσινιακός, Τρίκαλα και ΑΕΝΚ.

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες για τη ψήφο τους. Ακόμα και εκείνοι που δεν ψήφισαν εμένα, ψήφισαν για το καλό του μπάσκετ. Έχουμε πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να λύσουμε. Θα πιάσουμε δουλειά άμεσα, για το καλύτερο", ήταν τα πρώτα λόγια του Χαλβατζάκη, πριν θέσει και το θέμα της διετίας που διαρκεί η θητεία του προέδρου, εξηγώντας " δεν γίνεται να είναι τόσο μικρή και να μπαίνεις μετά τον πρώτο χρόνο σε διαδικασία προεκλογικού αγώνα".

H διαδικασία ξεκίνησε με τον Χαλβατζάκη να θέτει θέμα νομιμότητας, για την υποψηφιότητα του Γιώργου Μαμαλάκη (τη βάσισε στην πλευρά του απερχόμενου σειρά παρατυπιών που αφορούν την λειτουργία της ΚΑΕ Ρέθυμνο από το έτος ίδρυσης της, το 2007), αλλά η ΓΣ δεν την αποδέχθηκε. Έτσι, προχώρησαν στις εκλογές και έδωσαν στον Χαλβατζάκη μια νέα διετία.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ