ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ τίμησε την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως η αίθουσα του Δ.Σ. μετονομάστηκε σε "Παύλος Γιαννακόπουλος", ενώ ενημέρωσε πως ο ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης, ορίστηκε Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ. Στις 23/7 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Πιο νωρίς από ποτέ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου προκειμένου να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των ομάδων.

Πέραν αυτού, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η λίγκα, έγινε γνωστό αφενός πως η αίθουσα του Δ.Σ. μετονομάστηκε σε "Παύλος Γιαννακόπουλος", στην μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, αφετέρου πως ο ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης, αποτελεί εφεξής τον Σύμβουλο Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Στην σημερινή (21/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου να ονομαστεί η αίθουσα του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ "Παύλος Γιαννακόπουλος" ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μεγάλη προσφορά του πρόσφατα εκλιπόντος στο ελληνικό μπάσκετ και στο Σύνδεσμο μας, του οποίου υπήρξε εκ των θεμελιωτών.

Αποφασίστηκε, επίσης, η κλήρωση της Basket League της σεζόν 2018-19 να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στο παρελθόν προκειμένου να διευκολυνθεί ο έγκαιρος προγραμματισμός των ομάδων για τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ορίστηκε για τις 17 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα επαναληφθεί στις 23/7.

Εγκρίθηκε, ακόμη, από τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ το χορηγικό πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια και αρχίζει άμεσα η υλοποίηση του, ενώ ορίστηκε ο κ. Κωστής Ζομπανάκης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ του ΕΣΑΚΕ (International Marketing Advisor)".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ