ΕΣΑΚΕ

Με την ευχή του ΕΣΑΚΕ στα playoffs οι "αιώνιοι"

Με την ευχή του ΕΣΑΚΕ στα playoffs οι "αιώνιοι"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός Superfoods θα μπουν στη "μάχη" των playoffs της EuroLeague έχοντας το πλεονέκτημα έδρας και ο ΕΣΑΚΕ δεν παρέλειψε να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία, αλλά και να τους συγχαρεί για τη μέχρι στιγμής πορεία τους.

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωσή του συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods για την πρόκρισή τους με πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση της EuroLeague και τους... έδωσε την ευχή του ενόψει των "μαχών" τους με την Ζάλγκιρις και την Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τις ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός Superfoods για την εξαιρετική παρουσία τους στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και την πρόκριση τους με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εύχονται, επίσης, στις ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός Superfoods καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους να προκριθούν στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου", αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ