ΕΣΑΚΕ

Ματσιούλις: "Ένα μέρος της καρδιάς μου στην Αθήνα"

Ματσιούλις: "Ένα μέρος της καρδιάς μου στην Αθήνα"
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν για την Basket League ΟΠΑΠ και αποχαιρέτησε μέσω των δηλώσεων του τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπε...

Στην καλύτερη πεντάδα της Basket League ΟΠΑΠ ψηφίστηκε ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος βοήθησε σημαντικά φέτος τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Λιθουανός άσος αναδείχθηκε κορυφαίος φόργουορντ καταλαμβάνοντας έτσι την αντίστοιχη θέση στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν που τελείωσε.

Αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια του Παναθηναϊκού σε κανονική περίοδο και play offs και μέσω των δηλώσεων του ξεκαθάρισε πως πέρασε δύο εκπληκτικά χρόνια στην Αθήνα.

Ο Γιόνας Ματσιούλις ανέφερε για την επιτυχία του: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ή καλύτερα, για να είμαι πιο σωστός, και για τα τέσσερα τρόπαια που κατακτήσαμε στην Ελλάδα αυτά τα δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού και περήφανος που εκπροσώπησα αυτή την ομάδα, που έγινα κομμάτι της.

Χαίρομαι που νιώθω πως δεν απέτυχα στο να κάνω περήφανη την ομάδα και τους φίλους της, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν αποτύχαμε ως ομάδα σε αυτό. Ευχαριστώ, ειλικρινά, πάρα πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε, που αγάπησε την ομάδα. Πέρασα δύο εκπληκτικά χρόνια. Είναι μοναδικό το συναίσθημα να ανήκεις σε αυτή την ομάδα και ένα τμήμα της καρδιάς μου βρίσκεται και θα βρίσκεται για πάντα στην Αθήνα. Όσο για τον προσωπικό μου τίτλο;

Δεν είναι πραγματικά σημαντικό για μένα. Είναι τιμητικό σίγουρα και ευχαριστώ ειλικρινά όσους με την ψήφο σου μου έδωσαν μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους της χρονιάς. Και αυτό, όπως και η παρουσία δύο ακόμη συμπαικτών μου στην καλύτερη πεντάδα, λέει πολλά για το σύνολο, για τον Παναθηναϊκό. Για μένα μετράνε πάντα οι τίτλοι της ομάδας, όχι τα ατομικά βραβεία.. Η ομάδα γράφει ιστορία".

* Η αναλυτική ψηφοφορία θα γίνει γνωστή με την ανακοίνωση όλης της πρώτη πεντάδας.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ