ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: "Στο FIBA Champions League οι ελληνικές ομάδες"

ΕΣΑΚΕ: "Στο FIBA Champions League οι ελληνικές ομάδες"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ επισημοποίησε τη συμμετοχή του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο FIBA Champions League ενώ η διοργανώτρια αρχή της Basket League θα συμμετάσχει ως μέτοχος στη νέα υπό σύσταση εταιρεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε σήμερα (1/3) και επισημοποίησε την παρουσία των ελληνικών ομάδων στο νεοσύστατο Champions League της FIBA, καθώς και τη συμμετοχή της διοργανώτριας αρχής της Basket League ως μετόχου στη νέα υπό σύσταση εταιρεία.

Θυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ βρέθηκαν στη σύσκεψη που έγινε στο Μόναχο στις 8 Φεβρουαρίου για το υπό ίδρυση Champions League ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ σήμερα (1/3) επισημοποιήθηκε, ουσιαστικά, η παρουσία τους στη νέα διοργάνωση υπό την αιγίδα της FIBA.

Από την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι δύο από τους τρεις εκπροσώπους μας και πιο συγκεκριμένα η 3η και η 4η ομάδα της τελικής κατάταξης θα εξασφαλίζουν απευθείας το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων και η 5η θα συμμετάσχει στον προκριματικό γύρο, στον δρόμο προς τους ομίλους.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε την συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στο FIBA Champions League, καθώς, επίσης, και την συμμετοχή του ΕΣΑΚΕ ως μετόχου στην νέα υπό σύσταση εταιρεία".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ