ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: "Πολιτεία και φορείς να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που εκκρεμούν"

ΕΣΑΚΕ: "Πολιτεία και φορείς να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που εκκρεμούν"
EUROKINISSI

Ο ΕΣΑΚΕ επισήμανε πως η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα, για τα οποία μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες, αλλά τόνισε πως είναι αναγκαίο να μην καθυστερήσει η ολοκλήρωση των playoffs κι έστειλε μήνυμα ενότητας.

Ο ΕΣΑΚΕ δύο ημέρες πριν από το τζάμπολ της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να συζητήσουν τα όποια ζητήματα είναι σε εκκρεμότητα, ενώ στέκεται και στο πρόγραμμα των playoffs.

Ο Σύνδεσμος τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή των playoffs του πρωταθλήματος, ώστε να μην επηρεαστεί η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το τρίτο "παράθυρο" των προκριματικών και υπενθύμισε πως "όσοι υπηρετούμε το μπάσκετ από οποιοδήποτε θέση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αγαπημένο μας παιχνίδι είναι πάνω από όλους!".

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"Ο ΕΣΑΚΕ είναι αρμόδιος για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και της τελικής φάσης των πλέι οφ της STOIXIMAN.GR Basket League σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν το πρωτάθλημα. Επιδιώκουμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και ευχόμαστε οι αγώνες της τελικής φάσης των πλέι οφ να διεξαχθούν σε αθλητικό κλίμα, χωρίς καμία παρέκκλιση σε όλα τα επίπεδα, σε ατμόσφαιρα πολιτισμού και να νικήσει ο καλύτερος.

Σεβόμενοι το φίλαθλο κοινό, τις οικονομικές συνεργασίες μας και προκειμένου να προσφέρουμε στην αθλητική κοινωνία, που μας παρακολουθεί και μας κρίνει, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θέαμα, η αντιπαλότητα πρέπει να περιοριστεί στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι αναγκαίο, επίσης, η τελική φάση των πλέι οφ να ολοκληρωθεί στο χρονοδιάγραμμα που έχει προβλεφθεί, γιατί ακολουθούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ζητήματα που εκκρεμούν ή για τα οποία υπάρχουν διαφωνίες πρέπει να συζητηθούν με ειλικρίνεια και να αντιμετωπιστούν με βάση την νομιμότητα από την Πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Όλοι όσοι υπηρετούμε το μπάσκετ από οποιοδήποτε θέση, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το αγαπημένο μας παιχνίδι είναι πάνω από όλους!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ