ΕΣΑΚΕ

Εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ

Εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αρνήθηκε να διαδεχθεί τον Μιχάλη Μελή στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ, κι έτσι θα γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου. Τη Δευτέρα (13/3) η Γενική Συνέλευση για τον ορισμό των εκλογών.

Ακέφαλος εξακολουθεί να είναι ο ΕΣΑΚΕ, αφού δεν βρέθηκε άκρη την Τρίτη (7/3) στο έκτακτο ΔΣ που έγινε στη λίγκα, για την αντικατάσταση του Μιχάλη Μελή. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που μπορούσε να αναλάβει τα ηνία εφόσον υπήρχε καθολική αποδοχή από τις ομάδες, αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή του, κάτι που οδηγεί σε νέες εκλογές.

Τη Δευτέρα (13/3) θα γίνει μάλιστα η Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και κατόπιν να προκύψουν οι ενδιαφερόμενοι για να πάρουν το χρίσμα. Αυτό που ξεχώρισε από τη διαδικασία ήταν η πρόταση του Ολυμπιακού να αρθεί ο περιορισμός της πενταετούς θητείας σε σύλλογο για να έχει δικαίωμα εκλογής ο υποψήφιος, κάτι το οποίο δεν δέχθηκαν να συζητήσουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Η ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε στην σημερινή (7/3) συνεδρίαση του την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 13 του μηνός προκειμένου να οριστεί διεξαγωγή νέας Γενικής Συνέλευσης με θέμα την εκλογή νέου προέδρου του Δ.Σ."

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Με F16 'καλωσόρισαν' οι Τούρκοι τον Κοτζιά

Την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών έφτανε στην Άγκυρα, στον απόηχο των επαφών Τσίπρα στις ΗΠΑ, στο Αιγαίο έβγαιναν τα τουρκικά μαχητικά. Ο Κοτζιάς έχει μαζί του και το φάκελο των Ευρωπαίων που ζητούν πάγωμα των διαπραγματεύσεων με Τουρκία

9 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας

Γιατί μας αρέσει να πιστεύουμε όσα λέγονται για τους Illuminati και τους Σιωνιστές;

Ο κόκκινος Οκτώβρης του '17

Η Οκτωβριανή επανάσταση, η βίαιη εξέγερση, η πορεία προς τη δικτατορία του προλεταριάτου, οι εσωτερικές φράξιες, η ρωσική πρωτοπορία και η σχέση του καθεστώτος με την τέχνη και τη διανόηση, τα αδιέξοδα της διαχείρισης του οράματος της σοσιαλιστικής ουτοπίας, η τυραννία, η ήττα και η πτώση

TWD: 100 επεισόδια μετά, ο Rick γέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλε

Όλα όσα νομίζεις ότι θέλεις να μάθεις για την πρεμιέρα της 8ης σεζόν με τίτλο 'Mercy'. Προσοχή, ακολουθούν ένα μάτσο spoilers. Και ένα σωρό κρυμμένες εκπλήξεις, ένεκα του ότι έχουμε να κάνουμε με το 100ο επεισόδιο.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24