ΕΣΑΚΕ

Αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ;

Αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ;

Θα δούμε μπάσκετ το σαββατοκύριακο; Είναι αρκετά πιθανό, καθώς οι ομάδες που αποφάσισαν το λοκ-άουτ μοιάζουν να ρίχνουν νερό στο κρασί τους

Θα ξεκινήσει, τελικά, το πρωτάθλημα μπάσκετ αυτό το σαββατοκύριακο; Όρκο δεν παίρνουμε, αλλά το πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν την Δευτέρα, είναι να έχουμε κανονικά την 1η αγωνιστική της Basket League.

Θυμίζουμε ότι με ψήφους 11 υπέρ 2 κατά και 1 λευκό, η πλειοψηφία των ομάδων είχε αποφασίσει να αναβάλλει επ΄αόριστον την έναρξη του πρωταθλήματος, εκφράζοντας έτσι την αντίδρασή τους για την προσφορά της ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας περιόδου.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, που να δείχνει ότι έχουμε βγει από το αδιέξοδο. Η ΕΡΤ δεν έχει κάνει κάποια άλλη προσφορά, αλλά κι από την άλλη δεν απέσυρε, όπως απειλούσε, την πρότασή της για να μεταδώσει τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Από την άλλη με το πρωτάθλημα "κλειστόν", οι άνθρωποι των ομάδων καταλαβαίνουν ότι δεν κερδίζουν κάτι.

Επίσης, αν το λοκ-άουτ συνεχιστεί επ΄αόριστον, είναι δεδομένο ότι θα αρχίζει να υπάρχει και πρόβλημα με τις ημερομηνίες καθώς έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο φέτος, με την αναδιάρθρωση της Ευρωλίγκας (14 αγωνιστικές στο τοπ-16).

Έτσι θεωρείται αρκετά σοβαρό το σενάριο να αποφασίσουν οι ομάδες την εκκίνηση του πρωταθλήματος έστω κι αν οι όποιες συζητήσεις συζητήσεις με την ΕΡΤ βρίσκονται εν εξελίξει.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε αμέσως μετά το Δ.Σ της λίγκας, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη στις 4μμ.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ