Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Χουχουλής για 17η σερί σεζόν στον Πανερυθραϊκό!

Χουχουλής για 17η σερί σεζόν στον Πανερυθραϊκό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Χουχουλής θα είναι ο προπονητής της ομάδας και τη νέα σεζόν. Αυτή θα είναι η 17η συνεχόμενη σεζόν του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του συλλόγου!

Ο Δημήτρης Χουχουλής συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στον Πανερυθραϊκό. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ερυθραίας, ο Έλληνας τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ετοιμάζεται για την 17η σερί σεζόν του στην ομάδα!

Ο Χουχουλής ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Πανερυθραϊκό το 2000 και έκτοτε έχει μείνει "πιστός" στην ομάδα, όπως βέβαια αντίστοιχα και η ομάδα σε αυτόν. Μαζί με τον Γιώργο Ρεμεντέλα του Ψυχικού μάλιστα γράφουν εδώ και χρόνια την δική τους ιστορία , με τον τεχνικό του Ψυχικού να ετοιμάζεται αντίστοιχα για την 14η σεζόν του στον πάγκο της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού για τον Δημήτρη Χουχουλή:

"Εδώ είναι το σπίτι σου, Δημήτρη!

Το όνομα του Δημήτρη Χουχουλή είναι πια συνυφασμένο με τον Πανερυθραϊκό ΑΣ και φυσικά το κοινό μας ταξίδι δεν θα μπορούσε παρά να συνεχιστεί!

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το 2000 -όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στην Γ' ΕΣΚΑ- και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με τον Πανερυθραϊκό να αποτελεί πλέον μία απ' τις παραδοσιακές δυνάμεις των Εθνικών κατηγοριών, έχοντας σταθεροποιηθεί για πάνω από μία δεκαετία μεταξύ Α2 (σ.σ. έξι σεζόν) και Β' Εθνικής κατηγορίας της χώρας.

Έτσι, ο Δημήτρης Χουχουλής, ο άνθρωπος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας, θα παραμείνει στο "τιμόνι" του Πανερυθραϊκού ΑΣ, διατηρώντας παράλληλα υπό την εποπτεία του όλα τα τμήματα, ως αρχιπροπονητής του Συλλόγου μας, με μοναδικό στόχο να διατηρήσουμε όλοι μαζί τον Πανερυθραϊκό μας ισχυρό σε όλα τα επίπεδα και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις Ακαδημίες, διότι αυτό είναι το μέλλον και η επόμενη μέρα της Ερυθραίας!"

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ