Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βράζει" ο Πανελευσινιακός για τη διαιτησία

"Βράζει" ο Πανελευσινιακός για τη διαιτησία

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε από το Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική της Β' Εθνικής, αλλά πνέει μένεα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Β' Εθνικής εξέφρασε ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα της Ελευσίνας κάνει λόγο για “χειρουργική ήττα” και “ιατρούς που φορούσαν γκρι” στο κείμενο του αγώνα που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Οι ιατροί φορούσαν γκρι. Χειρουργική ήττα 68-63 από Περιστέρι.

Δυστυχώς με το καλημέρα στη νέα σεζόν ξεκινήσαμε εκεί που αφήσαμε την προηγούμενη. Η ομάδα να είναι στο χειρουργικό κρεββάτι και οι διαιτητές να εφαρμόζουν νέες τεχνικές. Φέτος λοιπόν μάθαμε ότι μπορεί να σφυριχθεί και φάουλ στο ποστ όπως έγινε με την επίθεση του παίκτη μας Μαντζιώρη δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 63-64.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ωραίο μπάσκετ. Οι παίκτες του Πανελευσινιακού έβγαλαν πάθος και ψυχή στο παρκέ αλλά δυστυχώς δεν αρκεί.

Πέρυσι χάσαμε την άνοδο από παρόμοιες διαιτησίες σε κρίσιμα παιχνίδια. Φέτος δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Η ομάδα έχει ποιότητα και μέλλον και θα πετύχει τους στόχους της.

Υ.Γ. Δυστυχώς θα ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με βιντεοθεραπεία μπας και μας εξηγήσει κάποιος τη λογική της διαιτησίας στο συγκεκριμένο αγώνα. Προσεχώς το σχετικό βίντεο...".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ