Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βορράς: Ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Πάτρα

Βορράς: Ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Πάτρα

Με την 15η αγωνιστική του βορείου ομίλου να πλησιάζει το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των ομάδων.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας θα γίνει στην Πάτρα ανάμεσα σε Προμηθέα και Μαχητές Δόξας Πεύκων, ένα παιχνίδι, το οποίο θα μεταδοθεί και σε live streaming από το κανάλι των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα, σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται και στην Καστοριά, με το Άργος Ορεστικό να υποδέχεται το Πευκοχώρι.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

ΧΑΝΘ - Αργοναύτης

Άργος Ορεστικό - Πευκοχώρι

Πιερικός Αρχέλαος - Αίας Ευόσμου

Προμηθέας Πατρών - Μαχητές Δόξας Πεύκων

Φοίνικας Λάρισας - Ανατόλια

Τιτάνες Παλαμά - Στρατώνι

Ασπίδα Ξάνθης - Κομοτηνή

ΧΑΝΘ - Αργοναύτης

Με στόχο να πάρει βαθμολογική ανάσα ενόψει συνέχειας η ΧΑΝΘ υποδέχεται τον Αργοναύτη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα. Από την άλλη πλευρά, ο Αργοναύτης θέλει το "διπλό" με σκοπό να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Άργος Ορεστικό - Πευκοχώρι

Σημαντική αναμέτρηση διεξάγεται στην Καστοριά. Το τρίτο Άργος Ορεστικό υποδέχεται το τέταρτο Πευκοχώρι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη ώστε να πλησιάσουν στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Προβλήματα δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο πλευρές και αναμένεται ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Πιερικός Αρχέλαος - Αίας Ευόσμου

Την έδρα του θέλει να εκμεταλλευτεί για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πιερικός Αρχέλαος. Η ομάδα από την Κατερίνη υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου και έχει ως στόχο να "σκαρφαλώσει" ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Προβλήματα για τον τεχνικό των "ασπρόμαυρων", Στέλιο Χατζηιωάννου, δεν υπάρχουν. Ο Αίας, από την άλλη πλευρά, θα παραταχθεί πλήρης με σκοπό να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Προμηθέας Πατρών - Μαχητές Δόξας Πεύκων

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Πάτρα. Ο δεύτερος (26β.) Προμηθέας υποδέχεται στο κλειστό της ΕΑΠ τον πρωτοπόρους και αήττητους (28β.) Μαχητές Δόξας Πεύκων. Οι δύο προπονητές προετοίμασαν αρκετά καλά τους παίκτες τους καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και αναμένεται δυνατό παιχνίδι σε μια πολύ "ζεστή" ατμόσφαιρα.

Φοίνικας Λάρισας - Ανατόλια

Την ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά έχει ο Φοίνικας Λάρισας. Η ομάδα από την Λάρισα υποδέχετια το Ανατόλια και ποντάρει στον παράγοντα έδρα, αλλά και στην εμπειρία παικτών όπως ο Γιώργος Λεπενιώτης. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν ούτε από την πλευρά των γηπεδούχων, αλλά ούτε και από αυτή των φιλοξενούμενων.

Τιτάνες Παλαμά - Στρατώνι

Οι ανεβασμένοι Τιτάνες Παλαμά υποδέχονται το Στρατώνι και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Στην αντίπερα όχθη, το Στρατώνι θέλει τη νίκη με σκοπό να κάνει βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Ασπίδα Ξάνθης - Κομοτηνή

Τοπικό ντέρμπι ουραγών στην Ξάνθη. Η Ασπίδα υποδέχεται την Κομοτηνή με στόχο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Κομοτηνή παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή και θα τα δώσει όλα για όλα για τη νίκη. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν.

Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες)

1. Μαχητές Δόξας Πεύκων 28

2. Προμηθέας Πατρών 26

3. Άργος Ορεστικό 23

4. Πευκοχώρι 23

5. Φοίνικας Λάρισας 22

6. Πιερικός Αρχέλαος 21

7. Αίας Ευόσμου 21

8. Αργοναύτης 21

9. Ανατόλια 21

10. Τιτάνες Παλαμά 20

11. Στρατώνι 20

12. ΧΑΝΘ 17

13. Ασπίδα Ξάνθης 17

14. Κομοτηνή 15

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ