Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βορράς: Δύσκολη αποστολή για τους Μαχητές

Βορράς: Δύσκολη αποστολή για τους Μαχητές

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής πλησιάζει και το Sport24 σάς παρουσιάζει τα τεκταινόμενα του βορείου ομίλου.

Ο βόρειος όμιλος της Β' Εθνικής επανέρχεται στις επάλξεις. Οι ομάδες πραγματοποίησαν την -μίνι- προετοιμασία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το Sport24.gr παρακολούθησε τις εξελίξεις και σάς τις παραθέτει.

Πιερικός/Αρχέλαος-ΧΑΝΘ

Την αναρρίχησή του στη βαθμολογία θέλει να συνεχίσει ο Πιερικός/Αρχέλαος. Η ομάδα από την Κατερίνη υποδέχεται την ΧΑΝΘ και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Χάρη Χριστοδούλου, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από διάστρεμμα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Από την άλλη πλευρά, η ΧΑΝΘ θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην αναμέτρηση. Οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Άργος Ορεστικό-Κομοτηνή

Όπως ολοκλήρωσε το 2014 (νίκη απέναντι στον Πιερικό/Αρχέλαο), θέλει να ξεκινήσει το 2015 το Άργος Ορεστικό. Η ομάδα από την Καστοριά υποδέχεται την ουραγό Κομοτηνή και στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει κοντά στους πρωτοπόρους. Ο Γιάννης Δημητριάδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην αντίπερα όχθη, η Κομοτηνή στοχεύει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα, κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Προμηθέας Πατρών-Αργοναύτης

"Ποδαρικό" με νίκη θέλει να κάνει ο Προμηθέας. Η ομάδα από την Πάτρα υποδέχεται τον Αργοναύτηκ και θέλει να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Ο Μάκης Γιατράς αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι Ντιμπ, Σουφλιάς και Μαναβόπουλος παραμένουν εκτός δράσης, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες για να αγωνιστεί. Όσον αφορά τον Αργοναύτη συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του, με στόχο να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικό μπορεί.

Φοίνικας Λάρισας-Πευκοχώρι

Σημαντική αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στη Λάρισα. Ο τοπικός Φοίνικας υποδέχεται το Πευκοχώρι. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός (19 το Πευκοχώρι, 18 ο Φοίνικας), οπότε η αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι θα παρουσιαστούν πάνοπλοι στην αναμέτρηση, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη. Παρόμοια κατάσταση και στο Πευκοχώρι, το οποίο θα προσπαθήσει να πάρει μία ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Τιτάνες Παλαμά-Αίας Ευόσμου

Στον Παλαμά, οι Τιτάνες υποδέχονται τον Αίαντα Ευόσμου. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κοινού τους, για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Λευτέρης Χατζιάρας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση αυτή. Στην ομάδα του Ευόσμου, από την άλλη πλευρά, υπάρχει αισιοδοξία πως θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ στα θετικά είναι και το γεγονός πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Ασπίδα Ξάνθης-Μαχητές Δόξας Πεύκων

Στην Ξάνθη κάνουν "ποδαρικό" οι Μαχητές Δόξας Πεύκων. Το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το διάστημα των 21 ημερών που υπήρξε παύση στο πρωτάθλημα η ομάδα προπονήθηκε σε εντατικούς, ενώ στα θετικά είναι πως Τραπάγκος και Γερομιχαλός ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους. Όσο για τους γηπεδούχους, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ετοιμάζονται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Στρατώνι-Ανατόλια

Στο κλειστό της Αρναίας το Στρατώνι υποδέχεται το Ανατόλια. Οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο να πάρουν "βαθιά" βαθμολογική ανάσα ενόψει συνέχειας και να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας. Για τους φιλοξενούμενους προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και υπάρχει αισιοδοξία πως θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Κυριακή 11 Ιανουαρίου

Πιερικός/Αρχέλαος-ΧΑΝΘ

Άργος Ορεστικό-Κομοτηνή

Προμηθέας Πατρών-Αργοναύτης

Φοίνικας Λάρισας-Πευκοχώρι

Τιτάνες Παλαμά-Αίας Ευόσμου

Ασπίς Ξάνθης-Μαχητές Δόξας Πεύκων

Στρατώνι-Ανατόλια

Η βαθμολογία

1. Μαχητές Δόξας Πεύκων 22

2. Προμηθέας Πατρών 20

3. Πευκοχώρι 19

4. Αργοναύτης 18

5. Φοίνικας Λάρισας 18

6. Άργος Ορεστικό 17

7. Τιτάνες Παλαμά 17

8. Πιερικός/Αρχέλαος 16

9. Ανατόλια 16

10. Αίας Ευόσμου 15

11. ΧΑΝΘ 14

12. Στρατώνι 14

13. Ασπίς Ξάνθης 14

14. Κομοτηνή 11

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ