Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

VIDEO: Νίκος Πέττας ετών 37 βγαλμένος από το... ΝΒΑ!

VIDEO: Νίκος Πέττας ετών 37 βγαλμένος από το... ΝΒΑ!

Στα 37 του χρόνια ο Νίκος Πέττας δεν είναι απλά ο πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής, αλλά κι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης της κατηγορίας. Δείτε το εκπληκτικό lay-up που έκανε στο ντέρμπι του Διαγόρα Δρυοπιδέων με τον Ιπποκράτη Κω.

Νίκος Πέττας, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία των "μικρών" κατηγοριών του ελληνικού μπάσκετ. Με καλή καριέρα στην Α1 (Ολυμπιακό, Απόλλωνα Πάτρας, Ηράκλειο, Αιγάλεω, Ολυμπιάδα Πάτρας), ο 37χρονος πλέον περιφερειακός καταπίνει αμέτρητα χιλιόμετρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ομάδα που όχι μόνο αγωνίζεται στην Β' Εθνική κατηγορία, αλλά κάνει και πρωταθλητισμό καθώς μετά την χθεσινή της νίκη στο ντέρμπι με τον Ιπποκράτη Κω, βρίσκεται στην δεύτερη θέση που στέλνει στην Α2.

Ο Πέττας σκόραρε 29 πόντους με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο, διέλυσε την άμυνα των φιλοξενούμενων και λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν στο κλειστό του Αιγάλεω όταν υποδέχθηκε την μπάλα από τον Γιώργο Κουκά και με μία αριστοτεχνική κίνηση την άφησε στο καλάθι για το... κερασάκι στην τούρτα.

Δείτε την φάση που ξεκινά στο 1:35:45 του video του Sports On Air, το οποίο κάλυψε ζωντανά την αναμέτρηση στο κανάλι του στο YouTube και θα καταλάβετε:

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ