Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τρελό" τρίποντο πίσω από το κέντρο στη Β' Εθνική!

"Τρελό" τρίποντο πίσω από το κέντρο στη Β' Εθνική!

Το σουτ του Κεφαλά πίσω από το κέντρο του γηπέδου στο Ηράκλειο και το νικητήριο τρίποντο του Γιωτόπουλου στην Κομοτηνή ξεχωρίζουν από τις φάσεις της αγωνιστικής σε Β' και Γ' Εθνική (VIDEOS).

Δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να σημειωθεί κάποιο "μεγάλο" σουτ στα γήπεδα της Β' και της Γ' Εθνικής ! Την Κυριακή που πέρασε, το μεγαλύτερο τρίποντο της αγωνιστικής ήταν και το... πιο μακρινό. Το πέτυχε ο Κεφαλάς στο Ηράκλειο, εκεί όπου ο ΚΑΟΚ σημείωσε εντυπωσιακό "διπλό" επί της ομώνυμης ομάδας για το νότιο όμιλο της Β' Εθνικής .

Ο γκαρντ του ΚΑΟΚ ευστόχησε σε σουτ από απόσταση 17 μέτρων στο τέλος της πρώτης περιόδου, οπότε ο άτυπος τίτλος του σουτ της εβδομάδας του ανήκει... Δείτε τη φάση στο video που ακολουθεί.

Στην άλλη άκρη της Ελλάδας σημειώθηκε το νικητήριο σουτ της ημέρας. Στην Κομοτηνή, συγκεκριμένα, εκεί όπου ο Γιωτόπουλος ευστόχησε σε τρίποντο 4'' πριν από τη λήξη της αναμέτρησης και ο ΓΑΣ υποχρέωσε τη ΜΕΝΤ στην πρώτη της φετινή ήττα. Παρακολουθήστε το συναρπαστικό φινάλε που έγινε στην ακριτική πόλη για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής στο παρακάτω video:

Σε ένα σουτ κρίθηκε και ο αγώνας στη Χίο μεταξύ του τοπικού ΒΑΟΛ και της Παναγίτσας. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν εύστοχο, με αποτέλεσμα οι Χιώτες να πανηγυρίσουν την τέταρτη νίκη τους σε πέντε αγώνες. Δείτε πως κρίθηκε το παιχνίδι:

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ