Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Το Περιστέρι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα"

"Το Περιστέρι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα"

Ο Νίκος Καραγιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου για τη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα των δυτικών προαστίων στο νότιο όμιλο της Β' Εθνικής.

Το Περιστέρι έπεσε τον περασμένο Ιούνιο στη Β' Εθνική, ωστόσο δεν σκοπεύει να κάτσει πολύ στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει υψηλές φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν, μπαίνει στο πρωτάθλημα του νότιου ομίλου ως ένα από τα μεγάλα φαβορί και δύο ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη νέα προσπάθεια που κάνουν οι "πρίγικπες".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καραγιάννης:

Για τους που στοχεύει στο φετινό πρωτάθλημα: «Είναι γεγονός ότι το Περιστέρι πέρασε μια πολύ άσχημη χρονιά και η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ, θέσαμε ως στόχο φέτος να… στήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και να ανέβει ως πρώτη για να ανέβει ξανά, σιγά, σιγά εκεί που αξίζει».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έγιναν για την στελέχωση της ομάδας. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε ένα ρόστερ που είναι πλήρες σε όλες τις θέσεις και είναι μια ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Τελειώσαμε την προετοιμασία, έχοντας καλή εικόνα στα περισσότερα φιλικά. Νομίζω ότι έχουμε ετοιμαστεί, όσο το δυνατόν καλύτερα, για το πρωτάθλημα.

Ξεκινήσαμε στις 17 Αυγούστου, έχοντας στην διάθεση του τεχνικού τιμ όλους τους παίκτες, παίξαμε φιλικά με ομάδες από την Α1, την Α2, και την Β΄ Εθνική, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά είχαμε τους ελάχιστους δυνατούς τραυματισμούς, πλην του Διογένη Γοργόνη, του οποίου το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό απο την αρχική εκτίμηση και δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει την προετοιμασία. Θεωρώ ότι πήγαν όλα πάρα πολύ καλά».

Για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΓΣΠ: «Είναι γεγονός ότι το Περιστέρι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια πρόοδο στα τμήματα υποδομής. Έχουμε παιδιά από τα «Μίνι» και του Παμπαίδες, μέχρι το εφηβικό, που είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε καλό δρόμο και σε αυτό το κομμάτι κι έχουμε όλο το μέλλον μπροστά μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Άλλωστε μερικά από αυτά τα παιδιά ήδη κάνουν προπόνησεις με την πρώτη ομάδα, είναι μαζί μας και η βοήθεια τους είναι πολύ σημαντική.

Θα έχουμε πάντα στην δωδεκάδα των επίσημων αγώνων δυο αθλητές, προερχόμενους από αυτή την διαδικασία των τμημάτων υποδομής και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια το Περιστέρι θα μπορεί να βασίζεται στα δικά του παιδιά(!), που θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα»

Για την πρεμιέρα (2/10) του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι χωρίς αμφιβολία. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα έμπειρη, που έχει καλό ρόστερ με δυνατή έδρα. Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα και θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το «διπλό».

Ο Πανελευσινιακός έχει υψηλές βλέψεις στην φετινή Β΄ Εθνική, όπως κι εμείς και θα επιδιώξει να κερδίσει την άνοδο. Σίγουρα είναι μια από τις βασικές ομάδες που θα ανταγωνιστούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα, με 30 αγωνιστικές, γι΄αυτό τον λόγο χρειάζεται διάρκεια στην απόδοση, να έχουμε πάντα υψηλό κίνητρο και συγκέντρωση για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ