Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το... έριξαν στο φαγητό στην Ερυθραία

Το... έριξαν στο φαγητό στην Ερυθραία

Έτοιμος για τη μάχη στο νέο άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι ο Πανερυθραϊκός, που παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ.

Με... γεμάτο στομάχι θα ριχτεί ο Πανερυθραϊκός στη μάχη του νέου πρωταθλήματος στο νότιο όμιλο της Β' Εθνικής. Δύο ημέρες πριν από τη δύσκολη πρεμιέρα με τον Ιωνικό Νίκαιας η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ στην οικογενειακή ταβέρνα της Κωνσταντίνας Λέπουρη.

" Σας ευχόμαστε πάνω απ' όλα Υγεία, σε εσάς και τις οικογένειές σας. Και μιας και μιλάμε για οικογένεια, οι καινούριοι της ομάδας μας θα καταλάβετε και θα μάθετε και απ' τους παλιότερους -αν και ήδη πιστεύω το έχετε νιώσει- ότι το τμήμα Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού λειτουργεί σαν οικογένεια" είπε εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής ο Μιχάλης Χατζόπουλος.

"Να ξέρετε ότι αν προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα η διοίκηση θα είναι στο πλευρό σας και αν μπορεί να σας το λύσει να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκείνο που ζητάμε από εσάς είναι όχι να κερδίζετε σε κάθε ματς, αλλά να δίνετε πάντα το 100% του εαυτού σας. Στην Υγειά μας, λοιπόν, καλή αρχή να έχουμε και καλή σεζόν".

Το... έριξαν στο φαγητό στην Ερυθραία
TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ