Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "Baby Basketball Project" του Πανερυθραϊκού

Το "Baby Basketball Project" του Πανερυθραϊκού

Ο Πανερυθραϊκός διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη το "Baby Basketball Project", ένα πρόγραμμα που απευθύνεται στους μικρούς φίλους του μπάσκετ.

Το "Baby Basketball Project" γίνεται δύο ετών στη Νέα Ερυθραία. Ο Πανερυθραϊκός διοργανώνει φέτος για δεύτερη χρονιά ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά 4 και 5 ετών και αποτελεί έναν εισαγωγικό τρόπο εκμάθησης του μπάσκετ, με εξειδικευμένο εξοπλισμό σε κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο εισαγωγικής γυμναστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Συνεχίζεται για 2η χρονιά το άκρως επιτυχημένο "Baby Basketball Project" του Πανερυθραϊκού!

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει να πρωτοπορεί! Μετά την πρώτη και ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας του, το "Baby Basketball Project" θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μοιράζοντας χαρά και διασκέδαση στους λιλιπούτειους αθλητές μας, μέσα από το παιχνίδι, μέσα από το μπάσκετ!

Το "Baby Basketball Project" απευθύνεται σε παιδιά 4 και 5 ετών και αποτελεί ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα στις απαιτήσεις των πολύ μικρών ηλικιών, με εξειδικευμένο εξοπλισμό σε κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο εισαγωγικής γυμναστικής, ούτως ώστε μέσα από αυτό τα παιδάκια να βάλουν τα θεμέλια για το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα, επιδιώκουμε: την ανάπτυξη και βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων των παιδιών μαθαίνοντας παράλληλα πώς να χρησιμοποιούν το σώμα τους, τη διασκέδαση του παιχνιδιού μέσα από τη μάθηση, τη χαρά της συμμετοχής, την κοινωνικοποίηση των μικρών μας φίλων μέσα απ' τη συνεργασία με τους συναθλητές του και την απόκτηση ομαδικού πνεύματος προς όφελος του κοινού συμφέροντος, αλλά και το "χτίσιμο" στρατηγικής σκέψης και αυτοπεποίθησης!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο του ΜΠΑΣΚΕΤ!

Μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία του Πανερυθραϊκού (Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο "Στέλιος Καλαϊτζής", Ρίτσου & Ολυμπιονικών, Νέα Ερυθραία) ή στα τηλέφωνα 210 6200024, 693 6333447.

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού:

- Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 με 20:00

- Σάββατο & Κυριακή 9:00 με 12:00".

Το "Baby Basketball Project" του Πανερυθραϊκού
TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ