Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος εποχής στο Περιστέρι

Τέλος εποχής στο Περιστέρι

Μετά από δέκα χρόνια, το Περιστέρι και ο Δημήτρης Τζιάλλας θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο επίλογος στη συνεργασία του Περιστερίου με τον Δημήτρη Τζιάλλα γράφτηκε, με την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από την ομάδα των δυτικών προαστίων. Ο μέχρι πρότινος κόουτς των Εφήβων του Περιστερίου αποχαιρέτησε τον σύλλογο με γραπτή δήλωση.

" Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια -και συνολικά σχεδόν τριάντα- ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του Περιστερίου έφτασε η ώρα του αποχωρισμού. Ένας κύκλος ζωής έκλεισε κι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν έντονα συναισθήματα. Αυτά τα κρατάω μέσα μου… Το μόνο που θέλω είναι να ευχαριστήσω δημόσια τον Γ.Σ. Περιστέριου για αυτή την πολυετή συνεργασία. Για μένα το Περιστέρι δεν ήταν απλά μια επαγγελματική ενασχόληση, απλά μια ομάδα στην οποία εργάστηκα. Είναι ο τόπος μου, η πόλη που γεννήθηκα κι ανδρώθηκα κι ο μοναδικός σύλλογος, που από μικρό παιδί αγαπώ και πάντα θα υποστηρίζω.

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά με τα οποία δούλεψα αυτά τα χρόνια και φυσικά του συνεργάτες μου. Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να φτάσει εκεί που της αξίζει", ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στη δήλωση αποχώρησής του.

Ο Δημήτρης Τζιάλλας υπήρξε μέλος του Γ.Σ. του Περιστερίου από το 1979 όταν και για πρώτη φορά φόρεσε την φανέλα της ομάδας. Το 1981 και παράλληλα ως παίκτης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπονητική, δουλεύοντας στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με έδρα τα ανοικτά γήπεδα της Πρόνοιας.

Από τότε εργάστηκε είτε ως head coach όλων των τμημάτων (σ.σ. παιδικό, εφηβικό, ανδρικό), είτε ως συνεργάτης στην πρώτη ομάδα των Ντράγκαν Σάκοτα, Αργύρη Πεδουλάκη και Θανάση Σκουρτόπουλου, ενώ υπήρξε και υπεύθυνος scouting νεαρών αθλητών. Μάλιστα, κατέκτησε δυο φορές (2006, 2008) το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, ενώ τις αντίστοιχες χρονιές τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου είναι φυσιολογικό να έχουν περάσει από τα χέρια του σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχει αναδείξει ο ιστορικός αυτός σύλλογος. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των Γιάννη Κρητικού, Μάνου Παπαμακάριου, Μιχάλη Πελεκάνου, Αλέκου Πέτρουλα, Βαγγέλη Μάντζαρη, Διονύση Σκουλίδα αλλά και των Βεντούρη, Καραμάνη, Πολυχρονόπουλου, Κωνσταντόπουλου, Κουκουνιά, Χαλαρη, Πρέκα, Σ. Ψαρόπουλου κ.α..

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ