Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τασόπουλος: "Τα καλύτερα είναι μπροστά"

Τασόπουλος: "Τα καλύτερα είναι μπροστά"

Ο σέντερ του Ιωνικού Νικαίας, Λάρι Τασόπουλος, μίλησε για την κυριακάτικη (15/11) αναμέτρηση με το αήττητο Ηράκλειο και εξήγησε ότι "τα καλύτερα είναι μπροστά" για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου.

Ο σέντερ του Ιωνικού Νικαίας, Λάρι Τασόπουλος, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ρακέτα κάνοντας την διαφορά με την εμπειρία του στον αγώνα με τη Νίκη Αμαρουσίου.

"Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, εφαρμόσαμε όλα αυτά που μας είπε όλη την εβδομάδα ο κόουτς στην προπόνηση, ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα και πιστεύω ότι το πρώτο 10λεπτο ήταν το πιο σημαντικό καθώς ξεφύγαμε στο σκορ (28-11) και καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος" υποστήριξε ο 33χρονος σέντερ για την αναμέτρηση με τη Νίκη Αμαρουσίου εκτός έδρας.

Την προσεχή Κυριακή (15/11) ο Ιωνικός υποδέχεται το αήττητο Ηράκλειο, με στόχο να "φρενάρει" την πορεία των Κρητικών στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. "Το Ηράκλειο είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι αήττητη, διαθέτει έμπειρα παιδιά και θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα στοχεύοντας στη νίκη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο".

Η παρουσία του κόσμου το απόγευμα της Κυριακής στον "Πλάτωνα" είναι επιβεβλημένη. "Τρία χρόνια που παίζω στον Ιωνικό ο κόσμος είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Εκ μέρους των παικτών, αλλά και της διοίκησης θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε. Τα καλύτερα για μας είναι μπροστά…".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ