Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πέτρουλας

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πέτρουλας

Ο Πανελευσινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Αλέκου Πέτρουλα και συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Ο Αλέκος Πέτρουλας έκλεισε τα 38 τον περασμένο Ιούνιο αλλά... συνεχίζει ακάθεκτος. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ πρόσθεσε άλλη μία ομάδα στην μακρόχρονη καριέρα του, υπογράφοντας στον Πανελευσινιακό, τον οποίον θα ενισχύσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα του νότιου ομίλου στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μία ακόμη προσθήκη, αυτή τη φορά κάτω από το καλάθι, στο ρόστερ του Πανελευσινιακού με την απόκτηση του έμπειρου center Αλέκου Πέτρουλα.

Μετά από μία αξιοσημείωτη καριέρα σε ομάδες όπως Έσπερος Καλλιθέας, Ηλυσιακός, Μακεδονικός, Πανελλήνιος, Ψυχικό, Αετός και Περιστέρι, ο Αλέκος Πέτρουλας έρχεται να δώσει πολύτιμες λύσεις σε επίθεση και άμυνα. Παράλληλα με την εμπειρία του και με τις παραστάσεις που έχει από τις κορυφαίες κατηγορίες και ειδικά την Α1 & την Α2 καλείται να μεταδώσει στους νεαρούς παίκτες του Πανελευσινιακού μπασκετική γνώση.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού καλωσορίζει τον Αλέκο Πέτρουλα στην ομάδα και είναι σίγουρη ότι η δύναμη, το πάθος και η εμπειρία του θα είναι καταλύτης για την επιτυχία».

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ