Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Οίακα Ναυπλίου ο Χάρης Κουλουριώτης

Στον Οίακα Ναυπλίου ο Χάρης Κουλουριώτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την Κω στο Ναύπλιο κι από τον Ιπποκράτη στον Οίακα, ο Χάρης Κουλουριώτης θέλει να κάνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν πρωταθλητισμό στη "σκληρή" Β' Εθνική.

Νεοφώτιστος στη Β' Εθνική, ο Οίακας βρήκε τον προπονητή που θα τον καθοδηγήσει στην σημαντικότερη σεζόν της ιστορίας του. Αυτός θα είναι ο Χάρης Κουλουριώτης, ο νεαρός τεχνικός που κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της περιόδου 2017/18 με τον Ιπποκράτη Κω (είχε υπό τις οδηγίες του τους Κουμπούρα, Ονάσογλου, Λεκάκη, Ασημακόπουλο, Χαρίση, Τσακαλέρη, Σκούφη, Τρύπα, Καταβαίνη), τον οποίο βοήθησε να κερδίσει στο μπαράζ ανόδου με αντίπαλο την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Ο Κουλουριώτης άφησε το στίγμα του με την δουλειά που έκανε στην Κω και η αποχώρησή του ίσως δείχνει πολλά για το μέλλον της νησιωτικής ομάδας. Πλέον, ελπίζει πως θα κάνει πρωταθλητισμό και με την ομάδα του Ναυπλίου, στην οποία αγωνίστηκε φέτος ο Μιχάλης Πελεκάνος που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Ο πρώην συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν υποψήφιος για την θέση μαζί με έναν άλλο συνεργάτη του ομοσπονδιακού τεχνικού, τον Άκη Καλαϊτζάκη.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ