Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Βεσκούκης

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Βεσκούκης

Έναν παίκτη που ξέρει καλά από την συνεργασία τους στην Λιβαδειά θα έχει στην διάθεση του ο Νίκος Οικονόμου στον Ιωνικό . Ο λόγος για τον Σάκη Βεσκούκη, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Νικαιώτες.

Ο Σάκης Βεσκούκης (34χρ., 1μ.95) συμφώνησε με την διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού και τον "ισχυρό άνδρα" Ίωνα Βαρουξάκη, αποτελώντας πλέον κομμάτι της νέας προσπάθειας που γίνεται στη Νίκαια.

Ο Βεσκούκης αγωνίσθηκε στον Ιωνικό Νικαίας την αγωνιστική περίοδο 2013-14, και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας. Πέρσι είχε συνεργαστεί ξανά με το Νίκο Οικονόμου στην Λιβαδειά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και σε 22 παιχνίδια είχε 8 πόντους μέσο όρο, με 32/48 ελεύθερες βολές (66%), 44/84 δίποντα (52%) και 19/63 τρίποντα (30%), 4.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ. Ο Σάκης Βεσκούκης έχει αγωνιστεί παλιότερα σε ΑΕΚ, Απόλλωνα Πατρών, Παγκράτι και Δούκα.

Η προσθήκη του είναι σημαντική αφού με την εμπειρία του και την δεδομένη ποιότητα του μπορεί να βοηθήσει τον Ιωνικό στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ