Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Σκαραφίγκας

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Σκαραφίγκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Περικλή Ταυρόπουλο κι έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Ιωνικός Νικαίας, ο οποίος αργά το βράδυ της Δευτέρας (31/10) ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Περικλή Ταυρόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο των "μπλε" μετά την ήττα από τον Φιλαθλητικό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να βρίσκουν με συνοπτικές διαδικασίες τον διάδοχό του. Ο λόγος για τον Γιώργο Σκαραφίγκα, ο οποίος επιστρέφει στου ελληνικούς πάγκους, μετά το σύντομο πέρασμά του από την ΕΘΑ.

Ο πρώην προπονητής του Πανελευσινιακού εργάστηκε την τελευταία διετία σε Πεντέλη (Γ' Εθνική) και ΕΘΑ (Κύπρος), από την οποία αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες, για να έρθει πλέον σε συμφωνία με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, αναλαμβάνοντας άμεσα τα νέα του καθήκοντα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Η Επιτροπή Μπάσκετ του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της Ανδρικής Ομάδας, καθοδηγώντας, με φιλοδοξίες, τον Ιωνικό Νικαιας – Barista Brothers στην συνέχεια του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να φέρουμε τον Ιωνικό ακόμα ψηλότερα."

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ