Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε ο Λιακόπουλος

Ανακοινώθηκε ο Λιακόπουλος
INTIME SPORTS

Μετά από τρία χρόνια στην Α1 (με Κολοσσό και Νέα Κηφισιά), ο Νίκος Λιακόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει στις "μικρές" κατηγορίες, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φάρο Κερατσινίου.

Η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά παραμένει άγνωστη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Φάρος Κερατσινίου δεν μπορεί να κάνει τον σχεδιασμό του. Για την ακρίβεια, η αθηναϊκή ομάδα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά τον Βαγγέλη Καράμπουλα, προσέθεσε στο δυναμικό της ακόμη έναν παίκτη... πρώτης γραμμής.

Ο λόγος για τον Νίκο Λιακόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φάρο Κερατσινίου! Ο 32χρονος πλεϊμέικερ απαρνείται, έτσι, τη Basket League μετά από τρία χρόνια (ένα σε Κολοσσό και δύο σε Νέα Κηφισιά), για λογαριασμό της ομάδας του Ανδρέα Πολέμη, η οποία είναι βέβαιο πως θα πρωταγωνιστήσει, είτε σε Α2 είτε σε Β' Εθνική.

Αυτός που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Νίκο Λιακόπουλο ήταν ο Βαγγέλης Τσάπας, που δεν... κρατήθηκε και αποκάλυψε τον "γάμο" μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου έγραψε χαρακτηριστικά: " Όταν πριν τον μπαράζ έγραφα ότι αυτήν ήταν η μεγαλύτερη μέρα της ιστορίας του Φάρου μέχρι την επόμενη δεν φανταζόμουν ότι η επόμενη θα ερθει τόσο γρήγορα. Ο Νίκος Λιακόπουλος είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ιστορία μας και ειναι σίγουρο οτι τα επόμενα χρόνια μέσα στα παρκέ θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε αυτή η παρέα που λέγεται Φάρος Κερατσινίου να συνεχίσει να βιώνει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές και να γράφει την δίκη της Ιστορία. Καλώς όρισες κοντά μας, Νικόλα"!

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ