Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Φάρο Κερατσινίου ο Καράμπουλας

Στον Φάρο Κερατσινίου ο Καράμπουλας
INTIME SPORTS

Ο Φάρος Κερατσινίου δεν ξέρει ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, αλλά βρήκε τον τρόπο να προκαλέσει αίσθηση στο μεταγραφικό παζάρι. Η αθηναϊκή ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Βαγγέλη Καράμπουλα.

Αφού έκανε (ξανά) τη δουλειά του (βλ. άνοδος στην Α1), ο Βαγγέλης Καράμπουλας αποχώρησε από την Καβάλα. Ο 34χρονος φόργουορντ αποχαιρέτησε τους "Αργοναύτες" και επιστρέφει στην πρωτεύουσα, για να ενισχύσει την προσπάθεια του Φάρου Κερατσινίου. Μπορεί η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη να μην γνωρίζει ακόμη αν τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 ή τη Β' Εθνική, εν τούτοις προχώρησε στην απόκτηση του "Mr. Άνοδος", όπως τον χαρακτήρισε -μέσω Facebook- ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου, Βαγγέλης Τσάπας.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας γεύτηκε φέτος το νέκταρ της ανόδου στην Α1 για τέταρτη φορά στην καριέρα του (και τρίτη σερί), αφού είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες με Ίκαρο Καλλιθέας, Νέα Κηφισιά και ΑΕΚ. Φέτος, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα, είχε 13.9 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά παιχνίδι, σουτάροντας με 59% στα δίποντα και 46% στα τρίποντα.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ