Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Summer Camp του Πανερυθραϊκού η Σωτηρίου

Στο Summer Camp του Πανερυθραϊκού η Σωτηρίου

Η διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κατερίνα Σωτηρίου, ήταν η μεγάλη έκπληξη που επιφύλαξαν οι άνθρωποι του Πανερυθρϊκού στους νεαρούς αθλητές που έλαβαν μέρος στο 25ο Summer Camp της ομάδας.

Η Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία ήταν μέλος της Εθνικής Γυναικών που κατέκτησε την 4η θέση στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ, βρέθηκε στο 25ο Summer League του Πανερυθραϊκού, αποτελώντας τη μεγάλη έκπληξη των διοργανωτών στους μικρούς αθλητές που λαμβάνουν μέρος.

Η φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε φυσικά στην πρόσφατη τεράστια επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών (τη μεγαλύτερη στην ιστορία της "γαλανόλευκης", για την ακρίβεια), με την κατάληψη της 4ης θέσης στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας, όπως και στην πενταετή εμπειρία της εκτός συνόρων, αγωνιζόμενη στα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Τέλος, αφού αρχικά έλυσε όλες τις απορίες των νεαρών παικτών που συμμετέχουν στο καμπ, ακολούθως μοίρασε σε όλους αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς της θαυμαστές, οι οποίοι της απένειμαν και μία μπλούζα από το 25ο Summer Camp του Πανερυθραϊκού, ως ανταπόδοση για την παρουσία της.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού οι εκπλήξεις δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ