Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Περιστέρι ο Γκιουζέλης

Στο Περιστέρι ο Γκιουζέλης

Ο Γιώργος Γκιουζέλης (20, 2μ04) είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου, το οποίο θα παρουσιαστεί πολύ ενισχυμένο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με στόχο την άμεση επιστροφή στην Α2 κατηγορία δομείται το Περιστέρι εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" συνεχίζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση, με τον Γιώργο Γκιουζέλη (20, 2μ04) να αποτελεί το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα.

Ο 20χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε φέτος στη Β' Εθνική με τα χρώματα του Ιωνικού Νικαίας, έχοντας εξαιρετική παρουσία στον Νότιο Όμιλο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει άλλωστε σημαντική εμπειρία από το τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο Εφήβων της Πάτρας (2013) και των Τρικάλων (2014).

Πλην του Γιώργου Γκιουζέλη, το Περιστέρι έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Κώστα Παπαντωνάκου, Γιάννη Καπώνη, Χρήστου Ντακούλια, Αντώνη Μάντζαρη, Σπύρου Σιγκούνα και Δημήτρη Κατιάκου.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ