Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Β' Εθνική η Αγία Παρασκευή!

Στην Β' Εθνική η Αγία Παρασκευή!

Η Αγία Παρασκευή δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται κανονικά στο Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής. Υποβιβάστηκε ο Έσπερος ΑΟΠΑ.

Η Αγία Παρασκευή κυνήγησε το θέμα και τελικά δικαιώθηκε. Η νέα σεζόν θα την βρει στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής, με τον Έσπερο ΑΟΠΑ να ακολουθεί αντίθετη πορεία και να υποβιβάζεται στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η Αγία Παρασκευή είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ μετά την απόφαση της ΕΟΚ να υποβιβαστούν 4 ομάδες από το Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος αναφερόταν ότι την σεζόν 2015/16 θα υποβιβάζονταν 5 ομάδες. Αυτή η απόφαση οδήγησε στην σωτηρία του Έσπερου ΑΟΠΑ, που παρέμεινε τελικά στην Β' Εθνική. Η Αγία Παρασκευή ωστόσο, η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στην Β' Εθνική μετά τις ανακατατάξεις σε Basket League, Α2 και Β' Εθνική, δεν θέλησε να αφήσει έτσι το θέμα, προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ και τελικά δικαιώθηκε.

Το μόνο που απομένει πλέον να αποφασιστεί είναι πότε θα δώσει η Αγία Παρασκευή τον πρώτο φετινό της αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, αφού το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ξεκινησε χθες (2/10) με τον αγώνα του Εργοτέλη με μία εκ των Αγίας Παρασκευής ή Έσπερου ΑΟΠΑ να αναβάλλεται λόγω της προσφυγής της πρώτης στο ΑΣΕΑΔ.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ