Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Καλλιθέα οι Αντετοκούνμπο!

Στην Καλλιθέα οι Αντετοκούνμπο!

Τέσσερις ημέρες μετά το τέλος της σεζόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε μαζί με τον αδερφό του Θανάση στο κλειστό του Εσπέρου, για δει την πρώην ομάδα του και να παίξει... μονό! (VIDEO)

Την περασμένη Πέμπτη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρισκόταν στο Bradley Center του Milwaukee και αντιμετώπιζε τους Bulls του Rose, του Butler και του Gasol. Το απόγευμα της Δευτέρας βρισκόταν στο κλειστό της Καλλιθέας και έπαιζε μονό με τον Νίκο Οκεκουοιέν! Ανεξάρτητα από το χώρο και το χρόνο, τις συνθήκες και τον αντίπαλο, ο "Greek Freak" θέλει απλά μία μπάλα μπάσκετ στα χέρια!

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ικαρος Καλλιθέας υποδεχόταν τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Εσπέρου, σε ένα διαδικαστικό παιχνίδι για το νότιο όμιλο της Β' Εθνικής. Μέχρι που ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπήκαν στο γήπεδο. Τα δύο αδέρφια ήταν οι απροσδόκητοι επισκέπτες στο κλειστό του Εσπέρου, συγκεντρώνοντας πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Οι δύο Αντετοκούνμπο έκατσαν στις κερκίδες μαζί με τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού, παρακολούθησαν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα (για την Ιστορία, ο Φιλαθλητικός νίκησε τον Ικαρο 80-70) και αμέσως μετά τις selfie, τις φωτογραφίες και τις αγκαλιές με φίλους και γνωστούς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήδηξε τα κάγκελα και όρμηξε κατευθείαν στο παρκέ.

Χαιρέτησε το προπονητικό τιμ και τους παλιούς συμπαίκτες και εν συνεχεία πήρε μία μπάλα στα χέρια, άρχισε να κάνει σουτ και -αφού γλίτωσε το μπουγέλο που απειλούσε να του κάνει ο Σταύρος Γεωργιάδης- κάλεσε τον Νίκο Οκεκουοιέν να παίξουν μονό. Μέχρι και ανεμόμυλο με ένα βήμα προσπάθησε να κάνει ο άσος των Bucks, που επί 20 λεπτά δεν σταμάτησε να κάνει σουτ -όποτε δεν έβγαζε φωτογραφίες.

Πριν από τέσσερα 24ωρα η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα... μονά εν Αθήναις μόλις αρχίζουν.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ