Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Β' εθνική Τρίτων και Αίας Ευόσμου

Στη Β' εθνική Τρίτων και Αίας Ευόσμου

Το δικαίωμα να αγωνιστούν στη Β' εθνική πήραν ο Τρίτων και ο Αίας Ευόσμου. Η ομάδα των Σεπολίων ήταν η πρώτη επιλαχούσα σε περίπτωση που δημιουργούνταν κάποιο κενό στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας

Η... τρελή πορεία του Τρίτωνα συνεχίζεται. Η ομάδα των Σεπολίων αν και φάνηκε ότι θα κάνει μία στάση στη Γ' εθνική, εντούτοις οι ανακατατάξεις που υπάρχουν στα υψηλότερα στρώματα του ελληνικού μπάσκετ ευνοούν τον Τρίτων.

Οι "μπλε" την περσινή σεζόν τερμάτισαν στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου Νότου της Γ' εθνικής χάνοντας στο μπαράζ από τον Χαρίλαο Τρικούπη που είχε πάρει την άνοδο από την αρχή του καλοκαιριού κι έτσι αν και άργησαν πήραν με καθυστέρηση την άνοδο. Σήμερα (17/8) η ΕΟΚ απέστειλε έγγραφο στην ομάδα των Σεπολίων με το οποίο τους ενημερώνει ότι έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Τον ίδιο δρόμο με τον Τρίτωνα θα ακολουθήσει και ο Αίας Ευόσμου, ο οποίος θα καλύψει το κενό που έμεινε στη Β' εθνικό του Βορρά μετά από τον οικειοθελή υποβιβασμό του Άργους Ορεστικού.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ