Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης reloaded στη Λάρισα

Σπανούλης reloaded στη Λάρισα
INTIME SPORTS

Ο αδερφός του Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρης, επιστρέφει στη δράση μετά από τρία χρόνια και να κάνει μία νέα αρχή στον Γυμναστικό Σύλλογος Λάρισας, βοηθώντας την ομάδα της πόλης του να κερδίσει την άνοδο στην Α2.

Μετά από τρία χρόνια απραξίας στις εθνικές κατηγορίες, ο Δημήτρης Σπανούλης θα ξαναφορέσει τα αθλητικά του για να ενισχύσει τον Γυμναστικό Σύλλογος Λάρισας, στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α2 κατηγορία. Ο αδερφός του αρχηγού του Ολυμπιακού έμεινε εκτός δράσης από το καλοκαίρι του 2012, οπότε κι αποχώρησε από τον Φοίνικα Λάρισας. Πλέον, όμως θα... θυμηθεί τα παλιά.

Η λαρισαϊκή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου πλέον γκαρντ, αποκτώντας δύναμη πυρός στην περιφέρεια με έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στις "μικρές" κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Γ.Σ.Λ. 1928 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανούλη. Ο Λαρισαίος Point Guard, επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά για να τη βοηθήσει με την εμπειρία του να πετύχει τους στόχους της.

Ο Δημήτρης Σπανούλης έχει αγωνιστεί επιπλέον με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Μακεδονικό, την Ξάνθη, την ΜΕΝΤ και την Ολύμπια Πατρών. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά της ομάδας μας ένα δικό μας παιδί να γυρίζει για να συνεισφέρει τα μέγιστα στην επιστροφή του Γ.Σ.Λ. στο μπασκετικό γίγνεσθαι".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ