Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Selfie με τα... ΜΑΤ οι παίκτες του Πανιωνίου!

Selfie με τα... ΜΑΤ οι παίκτες του Πανιωνίου!

Το ξύλο που έπεσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας δεν επέτρεψε στους παίκτες του Πανιωνίου να γιορτάσουν όπως ήθελαν την άνοδο στην Α2. Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, τα οποία μπήκαν... στη selfie των "κυανέρυθρων"!

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο και την άνοδο στην Α2 , ελέω της ήττας -την ίδια ώρα- του Αμύντα από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Οι "κυανέρυθροι" έμειναν για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια, περιμένοντας να μάθουν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, μέχρις ότου βγουν στο παρκέ πανηγυρίζοντας έξαλλα την επίτευξη του στόχου τους.

Μόνο που μέσα στα χαμόγελα και τους πανηγυρισμούς, είχαμε και ξύλο, αφού οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν... κρατήθηκαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης και βλέποντας την αντίδραση των φιλοξενούμενων. Η επέμβαση των ΜΑΤ ήταν άμεση για να ηρεμήσει η κατάσταση και να εκκενωθεί το γήπεδο. Εν συνεχεία, οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους, με τον... δέοντα τρόπο.

Ήτοι, με selfie. Μόνο που στο κάδρο των Γιάννη Αναγνωστάκη, Κανέλλου Γαρμπή, Πάνου Φιλιππάκου και Βαγγέλη Μανσαράι μπήκαν οι άνδρες των ΜΑΤ, που ακόμη βρίσκονταν στο παρκέ. Εικόνες γεμάτες... Ελλάδα, αν μη τι άλλο, οι πανηγυρισμοί παρουσία της αστυνομικής δύναμης.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα και την άνοδο στην Α2 κατηγορία, η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση επισημαίνοντας πως " η προσπάθεια για την επιστροφή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, εκεί που ανήκει, ξεκίνησε τέλη Αυγούστου, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, απο την Πανιώνια Οικογένεια και συνεχίζεται. Σήμερα είναι ημέρα χαράς, αύριο κιόλας ξεκινάει δουλειά. Ευχαριστούμε πολύ όσους είχαν συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια. Αυτοί ξέρουν"!

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ