Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πύρινη" ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού για την διαιτησία

"Πύρινη" ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού για την διαιτησία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο Πανερυθραίκός χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για να διαμαρτυρηθεί για τα σφυρίγματα των διαιτητών στον αγώνα με την Δάφνη Δαφνίου για την 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η Δάφνη Δαφνίου επιβλήθηκε με 87-83 του Πανερυθραϊκού για την 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής , ζευγαρώνοντας τις νίκες της. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι σημαντικό ρόλο στην ήττα τους έπαιξαν οι αποφάσεις των διαιτητών, εκδίδοντας μία σκληρή ανακοίνωση με ξεκάθαρους αποδέκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΕΔ να απαλλάξει το ελληνικό μπάσκετ από διαιτητές που μόνο κακό του κάνουν

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ εκφράζει τα φρικτά του παράπονα για τη διαιτησία του κ. Πλιάκα, ο οποίος απόψε (15/10) διέπραξε διαιτητικό έγκλημα εναντίον της ομάδας μας.

Ο εν λόγω "κύριος" ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ στην αποψινή αναμέτρηση Δάφνη Δαφνίου-Πανερυθραϊκός, για την 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας, ποιος θα αναδειχθεί νικητής μετά την κόρνα της λήξης, κάτι που αποδεικνύουν με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο οι "αποφάσεις" του, ειδικά στα κρίσιμα τελευταία λεπτά του ματς.

Ο "κύριος" Πλιάκας σφύριζε με ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, με αποκορύφωμα τις δύο τραγικές αποφάσεις για παράβαση 3'', αρχικά στον αθλητή μας Γιώργο Δέλλιο, 2 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα, κατά την οποία ο παίκτης μας σκοράρει και θα έστελνε την ομάδα μας με 5 πόντους μπροστά σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, και εν συνεχεία στον αθλητή της Δάφνης Δαφνίου Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος δεν μένει απλά 3'' εντός ρακέτας, αλλά...23'', ωστόσο ο "κύριος" Πλιάκας αποφάσισε να ΜΗΝ υποδείξει την παράβαση, με συνέπεια η γηπεδούχος ομάδα να αποκτήσει προβάδισμα 3 πόντων, 17'' πριν από τη λήξη (και οι δύο φάσεις, όπως και πολλές ακόμη που ο "κύριος" Πλιάκας εγκληματεί κατά του Πανερυθραϊκού, θα εμπεριέχονται στο βίντεο που θα παραδώσουμε στην ΚΕΔ).

Επειδή, λοιπόν, και οι... τυφλοί είδαν το αποψινό έγκλημα κατά του Πανερυθραϊκού από τον "κύριο" Πλιάκα, οφείλουμε να βροντοφωνάξουμε ότι ο συγκεκριμένος "κύριος" ή ανίκανος είναι ή κάτι άλλο συμβαίνει...

Το βίντεο του αγώνα θα παραδοθεί στα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ, στα οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα πράξουν το καθήκον τους και τα καλούμε να ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΜΠΟΡΟΥΝ (ή κάτι άλλο συμβαίνει...) ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΙΑΚΑ. Το εθνικό μας άθλημα ΔΕΝ έχει ανάγκη ανθρώπους που μόνο κακό του προξενούν.

Πλέον, ο "κύριος" Πλιάκας είναι ανεπιθύμητος για τον Πανερυθραϊκό ΑΣ και καλό θα ήταν να απαλλάξει το ελληνικό μπάσκετ από την παρουσία του. Και να του θυμίσουμε πως οφείλει να ΣΕΒΕΤΑΙ ομάδες με ιστορία όπως ο Πανερυθραϊκός, που υπηρετούν το ελληνικό μπάσκετ σε Εθνικό επίπεδο τα τελευταία 15 χρόνια, τη στιγμή που ο "κύριος" Πλιάκας απέδειξε περίτρανα ότι η ενασχόλησή του με τη διαιτησία είτε τυχαία είναι είτε με... μέσον".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ