Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πρώτη" με νέα εμφάνιση η ΑΕΛ

"Πρώτη" με νέα εμφάνιση η ΑΕΛ

Οι τελευταίες λεπτομέρειες οριστικοποιήθηκαν κι έτσι η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ ξεκινά επισήμως την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα τη βρει στη Β' Εθνική κατηγορία, αύριο (20/8, 17:30) στο Αλκαζάρ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί αύριο (20/8) στις 17:30, στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ), με τον προπονητή Αβραάμ Παπαδόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ ενημερώνει πως "βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τις εμφανίσεις της ομάδας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία των εμφανίσεων έγινε από την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών CAAN, στο πλαίσιο και της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των φετινών εμφανίσεων αποτελεί η αποτύπωση του αλόγου της ΑΕΛ στο πλευρό της εμφάνισης".

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, με το κόστος των 25 ευρώ, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ερχόμενης περιόδου, να αποτελεί από τα χαμηλότερα στην κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στα τηλ: 2410255944 - 6937003103 - 6937003203.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ