Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολυτάρχου: "Στην Α1 σε δυο χρόνια!"

Πολυτάρχου: "Στην Α1 σε δυο χρόνια!"

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου δικαιολόγησε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι και εξήγησε ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων φτιάχνεται για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΚ και μοναδικός παίκτης που έζησε την επιστροφή από τη Β' Εθνική έως τη Basket League, αποχώρησε από την "Ένωση" για λογαριασμό του Περιστερίου, με το οποίο αισιοδοξεί να ζήσει ανάλογες στιγμές.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των "κυανοκίτρινων", ο 32χρονος γκαρντ δικαιολόγησε την επιλογή του: "Όσο δύσκολο ήταν για μένα να αφήσω μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, άλλο τόσο εύκολο ήταν να πάρω την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στο Περιστέρι, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και σπουδαία μπασκετική παράδοση. Το προπονητικό επιτελείο μου εξήγησε τι θέλει από μένα και ήταν ακριβώς αυτά που ήθελα να ακούσω για το επόμενο βήμα μου, οπότε δεν υπήρχε για μένα άλλη επιλογή".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους στόχους του Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: "Θα δώσουμε όλοι μας ότι έχουμε ώστε σε δυο χρόνια το Περιστέρι να ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει: Στην Α1. Η ομάδα φτιάχνεται για να πρωταγωνιστήσει. Προσωπικά, σε κάθε αγώνα θα δίνω το… 1000% ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο!".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ