Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει για μπαμ με Καυκή

Πάει για μπαμ με Καυκή
INTIME SPORTS

Ο Προμηθέας Πατρών μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην Β’ εθνική, όμως έρχεται με πρωταγωνιστικές βλέψεις κι αυτό φαίνεται από τις μεταγραφικές του κινήσεις

Ο πρωταθλητής της Γ’ εθνικής του 1ομίλου Νότου έρχεται δυναμικά στη Β’ εθνική. Ο Προμηθέας Πατρών στην παρθενική του σεζόν στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας θέλει να πρωταγωνιστήσει και το αποδεικνύει με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει αλλά και με την εξαιρετική πρόταση συνεργασίας που πρότεινε στον Παναγιώτη Καυκή.

Οι Πατρινοί έκαναν την έκπληξη υπογράφοντας συμβόλαια με τους έμπειρους Νίκο Πέττα και Δημήτρη Κατιάκο, όμως δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί κι ετοιμάζονται για το κόλπο γκρόσο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 ο Προμηθέας έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Παναγιώτη Καυκή που φέτος αγωνίστηκε στην Α1 με την φανέλα του Ηλυσιακού. Ο 34χρονος γκαρντ που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μακεδονικό, Απόλλων Πατρών, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Κολοσσό Ρόδου και Περιστέρι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά, καθώς οι Πατρινοί θέλουν να τον κάνουν ηγέτη της ομάδας τους για τα επόμενα τρία χρόνια προσφέροντας του συμβόλαιο 100 χιλιάδων ευρώ!

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ