Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικονόμου: "Θέλει μεγάλη προσοχή ο Ίκαρος"

Οικονόμου: "Θέλει μεγάλη προσοχή ο Ίκαρος"

Συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αυριανής (22/11, 17:00), εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης συστήνει στους παίκτες του ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Νίκος Οικονόμου.

Ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Νίκος Οικονόμου, ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης προκειμένου να γίνει το σημαντικό βήμα για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος.

"Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά, να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι και να μην πετάμε, προσγειωμένοι και με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο" εξήγησε ο τεχνικός των Νικαιωτών.

"Η Β’ Εθνική είναι μια κατηγορία πάρα πολύ δύσκολη, καθώς μπορείς να τους κερδίσεις όλους, αλλά μπορείς και να χάσεις από όλους. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια γιατί είναι ένα εκτός έδρας ματς" υπογράμμισε ο Νίκος Οικονόμου.

"Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι θα δείξουν την συγκέντρωση που πρέπει για να μπορέσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα" κατέληξε ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ