Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικονόμου: "Παιχνίδι αποδείξεων με Εργοτέλη"

Οικονόμου: "Παιχνίδι αποδείξεων με Εργοτέλη"
Οικονόμου Νίκος INTIME SPORTS

Η παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής είναι το μεγάλο "στοίχημα" για τον Ιωνικό Νικαίας, που υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (17/1, 17:00) τον Εργοτέλη σε μια αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό γυμναστήριο του "Πλάτωνα".

Οι Νικαιώτες εκτίουν με αυτό τον τρόπο την ποινή της μιας αγωνιστικής που τους επιβλήθηκε για την αναμέτρηση με τον Παπάγου.

"Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας. Όπως όλα τα ματς θέλει προσοχή, δεν υπάρχει αγώνας που να μπορείς να είσαι χαλαρός. Δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και αυτό θα πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Να μπούμε γρήγορα στην λογική του παιχνιδιού γιατί όταν αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο είναι λογικό να υπάρχει μια παγωμάρα στο γήπεδο" τόνισε ο τεχνικός του Ιωνικού Νίκος Οικονόμου, αναφορικά με την συνάντηση με τους Κρητικούς.

"Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να μείνουμε στην κορυφή. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση, από 'δω και πέρα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη θέση. Δεν μπορείς πλέον να κάνεις πίσω. Γι' αυτό θέλει πολύ μεγάλη σοβαρότητα κάθε παιχνίδι, κάθε αντίπαλος" συμπλήρωσε.

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Εργοτέλη, ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, σχολίασε: "Ο Εργοτέλης είναι μια δυνατή ομάδα που παίζει καλά στον αιφνιδιασμό και αμύνεται πολύ καλά. Κάθε αντίπαλος που έρχεται να μας αντιμετωπίσει θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινάμε και να τελειώνουμε τα παιχνίδια μέσα από την άμυνα μας. Αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση ως το τέλος του πρωταθλήματος".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ