Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικονόμου: "Να κάνουμε μεγάλες νίκες"

Οικονόμου: "Να κάνουμε μεγάλες νίκες"

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που έχει ο Ιωνικός Νικαίας την προσεχή Κυριακή (13:00, 17:00) στο "Γ. Παπασιδέρης", όπου θα αναμετρηθεί με το Κορωπί για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο κόουτς των Νικαιωτών αναμένεται να έχει στην διάθεση του τον Χριστόφορο Λυκογιάννη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα τραύμα στους προσαγωγούς που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια με τον Κρόνο και τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

"Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα που έχει γεμάτο ρόστερ και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με την Β' Εθνική. Είναι παιδιά που έχουν παίξει και ευρωπαϊκά παιχνίδια ενώ διαθέτουν και έμπειρο προπονητή" υποστήριξε ο Νίκος Οικονόμου αναφορικά με την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Κορωπί.

"Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Αν θέλουμε να μείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το Κορωπί θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και πολύ καλή ομαδική και προσωπική άμυνα" συνέχισε ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας και κατέληξε: "Είμαστε μια ομάδα που θέλει να ξεκινάει και να τελειώνει τα παιχνίδια της μέσα από την καλή άμυνα και αυτό θέλουμε να κάνουμε και απέναντι στο Κορωπί".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ