Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικονόμου: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Οικονόμου: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Τη δύναμη της έδρας του θέλει να αξιοποιήσει ο Ιωνικός Νικαίας την προσεχή Κυριακή (15/11, 17:00) απέναντι στο Ηράκλειο και ο Νίκος Οικονόμου αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση στον "Πλάτωνα".

Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται την προσεχή Κυριακή (15/11, 17:00) το Ηράκλειο, που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με ρεκόρ 6-0.

"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Διαθέτει έμπειρα παιδιά και είναι μια ποιοτική ομάδα" εξήγησε ο τεχνικός των Νικαιωτών, Νίκος Οικονόμου και συνέχισε: "Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να χαμηλώσουμε το σκορ για τον αντίπαλο μας. Παράλληλα, πρέπει όταν μας δοθεί η ευκαιρία να τρέξουμε για το εύκολο καλάθι στο ανοικτό γήπεδο. Άμυνα, ρυθμός και ριμπάουντ είναι τρία στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού".

Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει ως έκτος παίκτης στην προσπάθεια των παικτών Ιωνικού Νικαίας. "Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο, για να μας δώσει την ώθηση που απαιτείται, να μας σπρώξει προς τη νίκη".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ