Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικονόμου: "Δεν πρέπει να παρασυρθούν οι παίκτες μου"

Οικονόμου: "Δεν πρέπει να παρασυρθούν οι παίκτες μου"

Ο Ιωνικός θα παίξει την Κυριακή (24/1) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον προπονητή της ομάδας της Νίκαιας, Νίκο Οικονόμου, να τονίζει σε δηλώσεις του τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση.

Ο Νίκος Οικονόμου, προπονητής του Ιωνικού, μίλησε πριν από την κυριακάτικη (24/1) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ξεκαθαρίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να είναι συγκεντρωμένοι προκειμένου να φύγουν με τη νίκη από το κλειστό της Αρτάκης.

Συγκεκριμένα είπε: "Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι που κάνουμε πάντα εκτός έδρας, θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς. Πρέπει να υπάρχει υψηλός δείκτης συγκέντρωσης, καθώς θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και χρειάζεται να μην παρασυρθούμε και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω", ενώ συνέχισε λέγοντας: "Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει και μας έχει βοηθήσει να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να παρασυρθούν οι παίκτες μου για να κάνουν το κάτι παραπάνω, αυτό πρέπει να το ελέγξουμε".

Ολοκληρώνοντας υπογράμμισε τη σημασία που θα έχει η αναμέτρηση και η νίκη, εφόσον επιτευχθεί: "Οποιαδήποτε εκτός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε και μια ομάδα με την οποία είμαστε στις ίδιες βαθμολογικές θέσεις θα είναι πολύ σημαντική. Με παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στον Πανιώνιο θα σφυρηλατήσουμε τον χαρακτήρα μας".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ