Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ιωνικός στο πλευρό του Γιαννάκη

Ο Ιωνικός στο πλευρό του Γιαννάκη

Ο Ιωνικός Νικαίας στέκεται στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος έχασε προ ημερών την αγαπημένη του μητέρα, Καλλιόπη. Φιλική νίκη επί του Παγκρατίου για την ομάδα του Νίκου Οικονόμου.

Ο Ιωνικός Νικαίας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον άλλοτε ομοσπονδιακό τεχνικό Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος έχασε προ ημερών την αγαπημένη του μητέρα Καλλιόπη.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού

"Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ίων Βαρουξάκης, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για την απώλεια της μητέρας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η «οικογένεια» του Ιωνικού, από την οποία προέρχεται και μέσα από την οποία γαλουχήθηκε και ανδρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, στέκεται ολόψυχα στο πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία την αγαπημένη του μητέρα Καλλιόπη".

Φιλική νίκη με Παγκράτι

Στο μεταξύ, ένα καλό πρόσωπο έδειξε ο Ιωνικός Νικαίας στο φιλικό που έδωσε σήμερα (16/9) κόντρα στο Παγκράτι, όπου επικράτησε με 73-65. Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου είχαν ενέργεια, έβγαλαν καλές συνεργασίες και έδειξαν ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων τους.

"Κάθε μέρα η ομάδα πρέπει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο βελτιωμένο προς το καλύτερο και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει"υποστήριξε μετά το τέλος του φιλικού με το Παγκράτι ο προπονητής της ομάδας Νίκος Οικονόμου.

Την συνάντηση με το Παγκράτι παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Ιωνικού Ίων Βαρουξάκης.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 37-39, 56-54, 73-65.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ