Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ιωνικός στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ

Με τον Σάκη Βεσκούκη να βάζει την "σφραγίδα" του ο Ιωνικός Νικαίας επικράτησε για το κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ του Άρη Νικαίας με 76-70 και πήρε την πρόκριση για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Λάρι Τασόπουλο και Χριστόφορο Λυκογιάννη, οι οποίοι ήταν στον πάγκο, ενώ μερικά λεπτά αγωνίστηκε ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη.

Από τα πρώτα λεπτά ο Ιωνικός είχε τον έλεγχο του ρυθμού και ο Νίκος Οικονόμου θέλησε να αξιοποιήσει τους "μικρούς" (Γκιουζέλη, Ρεκουνιώτη και Μπολάτογλου). Εκείνος που άδραξε την ευκαιρία ήταν ο Ρεκουνιώτης, ο οποίος έκανε ειδικά στο δεύτερο μέρος τρομερή δουλειά στην ρακέτα.

Ο Νίκος Κούτουλας ήταν εκείνος που έδινε τον ρυθμό και όποτε χρειάζονταν σκόραρε, ενώ ο Γιάννης Ντιμπ βοήθησε επιθετικά. Ήταν ουσιαστικά ένα καλό τεστ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Φιλαθλητικό για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Ιωνικός "έχτισε" στην τρίτη περίοδο μια διαφορά 12 πόντων (50-62 στο 30') την οποία συντήρησε ως το τέλος χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Οι διαιτητές: Αποστολίδης, Μπούκας.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 37-42, 50-62, 70-76.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ζερβουλάκος): Γεωργούντζος 25, Φωστέρης, Ασατζής 2, Κουκουβάκης 2, Θοεδοσίου 8 (2 τριπ.), Στογιάνοβιτς 12 (2 τριπ.), Γαλίτης 3 (1 τριπ.), Κόλλιας 14, Πεταλάς, Τράμπαρης 2, Κωνσταντόπουλος 2.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Οικονόμου): Γιαννίκος 5 (1 τριπ.), Κούτουλας 15 (1 τριπ.), Βανδώρος 1, Γεωργοπαπαδάκος, Ντιμπ 18 (1 τριπ.), Μπολάτογλου, Μούκας 6 (2 τριπ.), Ρεκουνιώτης 10, Γκιουζέλης, Μαντούβαλος, Βεσκούκης 21 (2 τριπ.).

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ